Passion. ⚡

Siden virksomheden lettede fra tegnebrættet i 2016 har vi hjulpet 50+ webshops med udvikling - og vi elsker det! Vores helt store passion er, at grave dybt ned i tidskrævende interne opgaver, og finde løsninger til optimering.

Vi har en stor passion for e-handel, og derfor har vi valgt at specialisere os i netop dét. I vores optik, er passion vigtigere end alt andet - hvis passionen er tilstede, så kommer perfektionen af sig selv.

Magento
Med en kæmpe forkærlighed for e-commerceplatformen Magento og mange års erfaring med udvikling og tilpasning af Magento-shops, kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Automatisering
Kalenderen skriver 2020, men alligevel bruger langt de fleste virksomheder alt for meget unødvendig tid og ressourcer på tidskrævende processer, som sagtens kunne automatiseret. Automatisering kan langt fra klare alle interne opgaver i en webshop, men det kan hjælpe på rigtig mange områder.

Driver du en abonnementsforretning - eller drømmer du om at komme i gang, med at tage abonnementsbetalinger online? Så er vi hos FAT KID officielle partnere hos Reepay A/S. Med Reepay får du en let, overskuelig og brugervenlig administration til håndtering af abonnementsbetalinger.