Timepris.

Hvad koster en webshop?

Vi får ofte stillet spørgsmål som: "hvad koster en webshop?" eller "hvad koster en ny hjemmeside?". Desværre er svaret bare ikke altid lige til. Der er nemlig flere faktorer, der spiller ind: hvilken funktionalitet skal udvikles, hvordan skal designet være osv.

Men.. Hvad er timeprisen?

Timeprisen er 850 ex. moms.

Men - vi vil naturligvis gerne belønne loyale kunder, der kommer tilbage med nye opgaver, eller som har brug for løbende udvikling! Derfor inddeles kunder i grupper, der er bestemmende for deres timepris.

Du kan med garanti finde en billigere samarbejdspartner - og det er jo helt igennem fantastisk! - men vi ønsker ikke at konkurrere med din nevø eller niece. Alligevel synes vi, at du skal læse videre og finde ud af, hvad der danner grund for vores prisstruktur.

Grupperne - og deres timepriser:

  • Gruppe 1: 850,00
  • Gruppe 2: 700,00
  • Gruppe 3: 500,00

Som udgangspunkt kommer alle nye kunder i "Gruppe 1". Der kan dog være undtagelser - disse kan f.eks. opstå, hvis der er tale om projekter, hvor der med garanti kommer videreudvikling.

Vi binder ikke kunderne på årelange kontrakter - tvært imod. Vores kunder kan altid opsige samarbejdet uden at være bundet af en kontrakt. Det er et samarbejde, og derfor skal alle parter være glade og tilfredse.

Hvad koster en webshop så?

Når der er tale om komplet løsning, så skræddersyer vi altid et specifikt tilbud til hver opgave. På den måde er vi sikre på, at vores pris og dine forventninger stemmer overens.

Du er ALTID velkommen til at kontakte os for at få en konkret pris på udviklingen af din webshop. Du sender blot en mail til hej@fatkid.dk med en beskrivelse af projektet samt en eventuel kravspecifikation, så vender vi retur med et konkret tilbud indenfor 48 timer.

Vores speciale er webshops - og derfor tager vi som regel ikke "almindelig" website-udvikling ind. Derimod hjælper vi gerne dig videre til nogle af vores dygtige samarbejdspartnere, der har specialiseret sig i netop den del.

Ring endelig på +45 7199 3858 eller skriv til hej@fatkid.dk, hvis du har spørgsmål.

Senest opdateret: 29. april, 2020